Pris 110 kr
Pris 20 st eller fler 88 kr

En bok fylld av hästkunskap

Vi i stallet vänder sig till hästintresserade och vetgiriga barn och ungdomar. Boken är en omarbetad sammanslagning av fyra tidigare häften: Så funkar hästen, Vi i stallet, Krya kusar och Sitt upp.

Efter ett drygt decennium var det dags att se över materialen som ligger till grund för Svenska Ridsportförbundets årliga kunskapstävling "Vi i stallet". Att man under åren även har upplevt ett ökat behov av en grundläggande hästkunskapsbok signerad Svenska Ridsportförbundet resulterade i en sammanslagning av de fyra häftena.
 
Vi i stallet är en läsvänlig bok om hästar och ridning som även fungerar perfekt för de föreningar som exempelvis arbetar med Ryttarmärkena eller för den som bara vill lära sig mer om hur man tar hand om en häst.
 
Även om texterna har omarbetats, nya bilder tagits och layouten har förändrats är innehållet i stort detsamma som i de fyra tidigare häftena. För kunskapstävlingen "Vi i stallet" blir det teman även fortsättningsvis, men istället för att tävlingsfrågorna hämtas ur ett häfte får deltagarna fokusera på ett kapitel per år.

Om kunskapstävlingen "Vi i stallet"

"Vi i stallet" är en kunskapstävling för ungdomar mellan 10 och 13 år. Den avgörs på våren varje år med distriktsfinaler och arrangeras av Svenska Ridsportförbundets Ungdomssektion. Vill du veta mer om tävlingen, kontakta Matilda Wennström på Svenska Ridsportförbundet, tel 0220-456 21, e-post matilda.wennstrom@ridsport.se

Fakta

Titel Vi i stallet
Författare
ISBN 9789187745041
Artikelnummer 17026
Utgivningsår 2014
Sidantal 109
Format Mjukband