Rasmus är Tränarutbildare i beteendevetenskap på Svenska Fotbollförbundet. Han arbetar även med det fotbollspsykologiska området i damlandslaget samt utbildar i fotbollspsykologi på förbundets ungdomslandslagsläger.

Han har ett förflutet som idrottspsykologisk rådgivare för bl.a. BK Häcken, Frölunda Indians och IFK Kristianstad. Rasmus har även arbetat på Högskolan i Halmstad där han undervisat i idrottspsykologi och ansvarat för en idrottsvetenskapliga högskoleutbildning för elitidrottare.
  • Fotbollens spela, lek och lär

    Fotbollens spela lek och lär (FSLL) beskriver inriktningen för svensk barn- och ungdomsfotboll genom fem övergripande riktlinjer. Alla som på något sätt kommer i kontakt med svensk fotboll behöver känna till riktlinjerna och förstå sin roll i att skapa en lustfylld verksamhet för alla fotbollsspelare i Sverige.

    Pris 65 kr
  • SVFF Tränarutbildning A Ungdom

    Tränarutbildning A Ungdom vänder sig till alla ungdomstränare med ambition att leda och coacha sina spelare med moderna lärandemetoder och högsta kvalitet när det gäller träningsinnehåll och individuell uppföljning, allt för att uppnå optimerad utveckling och nöjda spelare

    Pris 549 kr