Peter Wikström har varit verksam som friidrottstränare sedan 1973. Större delen av sin tränarkarriär har Peter tränat främst barn- och ungdomsgrupper. Han har också ansvarat för ett flertal utbildningar inom såväl Stockholms Friidrottsförbund som Svenska Friidrottsförbundet, samt utvecklat utbildningsmaterial för barnträning. För närvarande arbetar Peter som ansvarig för ungdomsträningen inom Hammarby Friidrott.
 • Svensk Friidrotts ledarpärm

  Varje år introduceras många nya tränare i Sveriges friidrottsföreningar och ofta är det ett glapp mellan den första dagen man är verksam som tränare och den första utbildningsdagen. Med denna pärm vill Svenska Friidrottsförbundet ge ett redskap för den nya tränaren att komma igång med bra verksamhet ”från dag 1”.

  Pris 200 kr
  Pris 20 st eller fler 160 kr
 • Friidrott för barn

  Författarna beskriver även grundläggande teknik i friidrottens grenar. Åt vilket håll ska en diskus rotera? Går det att hoppa stavhopp i 7-årsåldern?

  Pris 185 kr
 • Friidrottens allmänna träningslära

  I den här nya upplagan av Friidrottens allmänna träningslära är innehållet uppdaterat med bland annat en ny struktur, nya erfarenheter och nya rön. Svensk Friidrotts ambition är att den allmänna träningsläran ska vara basen för friidrottens olika grenar.

  Pris 149 kr
  Pris 20 st eller fler 119 kr