Pris 30 kr
Pris 20 st eller fler 24 kr
Mini- och Maxignägg är ett lekfullt teorimaterial för barn och ungdomar. Häftena går att jobba igenom helt teoretiskt eller, om man så vill och har möjlighet, varva med praktiska övningar.

Avsikten är att ge eleverna en känsla för vad som ingår i hästlivet – oavsett gren eller disciplin – och inspirera dem att åka till stallet och lära sig mer. Inga förkunskaper krävs utan all kunskap som behövs för att svara på frågorna, hittar man i sitt personliga häfte. Förutom övningar finns utrymme att fylla i information om sig själv och sin favorithäst. Det kan vara smart att samla in alla häftena efter varje gång, annars finns risk för att eleverna går händelserna i förväg.

Upplägget och innehållet i Mini- och Maxignägg påminner om varandra och kapitlen följs åt, men övningarna blir mer omfattande och svårighetsgraden högre i Maxi. Vi hoppas att du och dina elever får ett antal lärorika och inspirerande sammankomster.

Dyker det upp frågor kring fakta där du känner dig osäker, besök Svenska Ridsportförbundets Hästkunskapssajt. Det mesta i materialen bygger på fakta som finns där.

Fakta

Titel MiniGnägg
Författare Jessica Ortiz Bergström
ISBN 9789186323226
Artikelnummer 17002
Utgivningsår 2011
Sidantal 32
Format Häfte