Pris 150 kr
Pris 20 st eller fler 120 kr

Golfäventyret - ett lekfullt utbildningsmaterialFör dig som förälder, ledare och tränare finns boken Golfäventyret kvar med tillhörande webbplats med filmer. Här finns beskrivning av övningar, utmaningar, tips och scorekort. Ett stöd för att följa barnens utveckling och göra träning och golfspel på ett kul sätt. Boken är en del i Golfens Ledarutbildning 1 Praktik (GL1 Praktik) och ger dig praktisk kunskap, bakgrund och information om golf för barn 0-12 år.

Golfäventyret består av bok och webbplats. För dig som förälder, tränare och ledare finns beskrivning av övningar, utmaningar, tips och scorekort. Ett stöd för att följa barnens utveckling och göra träning och golfspel på ett kul sätt.

På Golfäventyrets webbplats hittar du filmer om golfens olika slag, en mängd utvecklande övningar och tips på hur man bygger och spelar olika banor. Golfäventyret är också en inspirationskälla till nya golfövningar, lekar och uppvärmningsövningar. Titta gärna på trailern nedan som beskriver hur Golfäventyret fungerar.

Här hittar du Golfäventyrets webbplats, kod för registrering på webbplatsen medföljer boken
 
För barnen gäller ett nytt häfte. Mer info hittar du här:
http://www.golfäventyret.se

Kom igång snabbt som ledare

GL1 Praktik – utbildningen är till stor del praktisk och är på ca sex timmar. Den ger ledaren en genomgång i Golfäventyret och hur du som ledare praktiskt gör på träningen. Målet är att den som går utbildningen skall kunna hålla i en träning dagen efter, i linje med materialet. Du utbildar dig via tränaren på din golfklubb.
Fakta

Titel Golfäventyret
Författare
ISBN 9789186323806
Artikelnummer 14056
Utgivningsår 2014
Sidantal 150
Format Mjukband