Pris 159 kr
Pris 20 st eller fler 127 kr

Gemensam värdegrund

Ett gott ledarskap bygger på gemensamma värderingar och en gemensam syn på relationen mellan människor och mellan människa och häst. På webbplatsen får du se och höra rutinerade ledare berätta vilken betydelse ridsportens ledstjärnor har i deras vardag. Personliga berättelser gör ridsportens gemensamma värderingar levande.

 

Trygga ledare

För att bli trygg i din ledarroll behöver du känna dig själv och veta hur du fungerar i samspel med andra. Johan Plates föreläsningar på webbplatsen handlar därför mycket om dig, med fokus på självförtroende och hur man skapar förutsättningar att prestera som bäst – oavsett om du ska prestera som ridlärare, funktionärer, aktiv ryttare eller något annat.

 

Utbildningsträff med ledarskapsfokus

Materialet består av en arbetsbok och en webbplats. Det är kursmaterial i Ridsportens basutbildning för ledare. Utbildningen vänder sig till nuvarande och blivande ledare, till exempel tränare, ridlärare, lagledare, funktionärer och förtroendevalda.

 

Basutbildningen inleds med webbaserade studier och åtföljs av en träff som arrangeras av Svenska Ridsportförbundets distrikt. På utbildningsträffen ligger fokus på samarbete och konsten att få människor att fungera så bra som möjligt tillsammans.

Fakta

Titel Basutbildning för ridsportens ledare
Författare Johan Plate
ISBN 9789187745485
Artikelnummer 17027
Utgivningsår 2015
Sidantal 18
Format Mjukband