Idrottsskador & rehab

 • Idrottsskadornas psykologi

  Ämnet och bokens innehåll är intressant för en bred målgrupp.  Idrottsmedicinare, idrottspsykologiska rådgivare, studenter i relaterade utbildningar samt tränare, kan med hjälp av innehållet få en ökad förståelse för de psykosociala faktorernas betydelse före, under och efter en skada.

  Pris 369 kr
  Pris 20 st eller fler 295 kr
  Medlemspris 349 kr
 • Massage för idrott, prestation och hälsa

  Massage – för idrott, prestation och hälsa ger dig massagens grunder och kunskap om kroppens muskler, och du lär dig även själv utföra en helkroppsmassage.

  Pris 359 kr
  Pris 20 st eller fler 287 kr
  Medlemspris 325 kr
 • Skador inom idrotten (2:A SORTERING)

  Idrottsskadornas bibel har denna bok kallats tack vare att den lyckas integrera vetenskaplig forskning och evidens med djup kunskap om praktiska handgrepp i akuta situationer och typiska skador för olika idrottsgrenar. Boken vänder sig till idrottare, tränare, ledare, idrottslärare, fysioterapeuter, läkare, naprapater, sköterskor m fl. Varför sker skador? Riskfaktorer, både individuella och sådana som finns i omgivningen.

  Pris 200 kr
 • Skador & sjukdomar

  Här får du lära dig hur du hanterar skador och sjukdomar som av olika anledningar drabbar fysiskt aktiva personer.

  Pris 150 kr
  Pris 20 st eller fler 120 kr
 • Idrottsskador - en illustrerad guide

  Den här boken är ett måste för dig som vill veta allt om den senaste kunskapen om idrottsskador. Idrottsmedicinaren Roald Bahr (red) har samlat världsledande experter på idrottsskador som beskriver hur de undersöker, behandlar och rehabiliterar akuta skador och belastningsskador.

  Pris 410 kr
  Pris 20 st eller fler 328 kr
  Medlemspris 379 kr
 • Total stabilitetsträning

  I den här boken med tillhörande webbplats får du veta varför strukturerad stabilitetsträning är avgörande för effektiva och framgångsrika idrottsprestationer.

  Pris 410 kr
  Pris 20 st eller fler 328 kr
  Medlemspris 359 kr
 • Knäkontroll

  För dig som vill jobba med förebyggande träning av knät. Förutom information om hur knät är uppbyggt får du även ett träningsprogram.

  Pris 150 kr
  Pris 20 st eller fler 120 kr
 • Träna ryggen

  Inspireras av övningsbanken och skapa dina egna träningsprogram. Träna ryggen innehåller roliga och jobbiga övningar som stärker musklerna i bål och rygg.

  Pris 150 kr
  Pris 20 st eller fler 120 kr
 • Starka fötter

  I Starka fötter får du ta del av en mängd övningar för att stärka dina fötter. Läs om vanliga besvär i fötterna och hur du kan träna för att förhindra dem.

  Pris 150 kr
  Pris 20 st eller fler 120 kr