Idrottens värdegrund

 • Volontärens värdskap – hjärtat i evenemanget

  Ska du vara volontär på ett idrottsevenemang? Eller är du kanske volontäransvarig? I så fall bör du ha en grundläggande kunskap om värdskap och hur du bemöter en gäst. Med utbildningsmaterialet Volontärens värdskap – hjärtat i evenemanget får du tips och idéer på vad ett gott volontärskap kan innebära. 

  Pris 49 kr
 • Så blir du världens bästa idrottsförälder

  Du spelar en ovärderlig roll i att hjälpa ditt barn att få en positiv upplevelse av sin idrott som dessutom hjälper henne eller honom att utveckla fysiska, psykiska och sociala kvaliteter att ha nytta av under hela livet. Den här boken hjälper dig att bli Världens bästa idrottsförälder som fokuserar på sitt barns utveckling genom att vara stödjande och hela tiden se till helheten.

  Pris 89 kr
  Pris 20 st eller fler 71 kr
  Medlemspris 71 kr
 • Svensk idrott - världens bästa

  Syftet med filmen Svensk idrott - världens bästa är att skapa meningsfulla samtal om idrottsföreningar och barn- och ungdomsverksamhet runt om i Sverige. Innehållet bygger på svensk idrotts gemensamma värdegrund som antogs 2009; Glädje & gemenskap, Allas rätt att vara med, Demokrati & delaktighet samt Rent spel.

  Pris 99 kr
  Pris 20 st eller fler 79 kr
  Medlemspris 79 kr
 • Världens bästa coach

  Tips och idéer till coacher och föräldrar som vill utveckla barn och ungdomar genom idrotten och skapa vinnare, både i idrotten och i livet. I boken hittar du kraftfulla coachingverktyg.

  Pris 210 kr
  Pris 20 st eller fler 168 kr
 • Sätt glädjen i centrum

  Som förälder spelar du en avgörande roll för hur ditt barn upplever sin idrott och det är viktigt att du stöttar ditt barn på bästa sätt.

  Pris 110 kr
  Pris 20 st eller fler 88 kr
  Medlemspris 88 kr