Friskvård & hälsa

 • Handbok för hälsoinspiratörer

  Denna bok bidrar med kunskap och kan läsas fristående av personer som har inspiratörsrollen utan att de har en särskild utbildning. Den kan även användas som kursdokumentation vid utbildning. Boken är även bra för personalchefer, friskvårdsansvariga och arbetsmiljöchefer för att ge uppslag kring hur hälsoinspiratörer kan användas i det praktiska hälsoarbetet.

  Pris 299 kr
  Pris 20 st eller fler 239 kr
  Medlemspris 259 kr
 • Massage för idrott, prestation och hälsa

  Massage – för idrott, prestation och hälsa ger dig massagens grunder och kunskap om kroppens muskler, och du lär dig även själv utföra en helkroppsmassage.

  Pris 359 kr
  Pris 20 st eller fler 287 kr
  Medlemspris 325 kr
 • Träna bort den stressrelaterade ohälsan

  Stressrelaterad ohälsa är idag ett av de största hoten mot folkhälsan. Träning kan vara ett användbart verktyg. Boken riktar sig till den som i sin vardag arbetar med hälsoinriktad träning.

  Pris 310 kr
  Pris 20 st eller fler 248 kr
  Medlemspris 279 kr
 • Träna bort övervikten med FATREX

  Träna bort övervikten med FATREX beskriver på ett pedagogiskt, lättillgängligt och praktikorienterat sätt hur du kan utforma effektiva träningsprogram för viktminskning.

  Pris 298 kr
  Pris 20 st eller fler 238 kr
  Medlemspris 259 kr
 • Motivation för motion

  Många människor i Sverige är i behov av att röra sig mer och minska sitt stillasittande. Motivation för motion är relevant för många olika yrkesgrupper som på olika vägar kommer i kontakt med personer i behov av ökad fysisk aktivitet. Den ska kunna användas i många olika sammanhang och under olika förutsättningar.

  Pris 299 kr
  Pris 20 st eller fler 239 kr
  Medlemspris 249 kr
 • Född till rörelse

  En bok om kondition och hälsa som ger svar på frågor som: Varför är det så viktigt att vi rör på oss? Varför är det så svårt att motivera människor till att motionera?

  Pris 80 kr
  Pris 20 st eller fler 64 kr
  Medlemspris 64 kr
 • Träna med medicinboll

  Involvera balans och koordination i styrketräningen med hjälp av medicinboll.

  Pris 150 kr
  Pris 20 st eller fler 120 kr
 • Stavgång

  Träna med stavar!

  Pris 59 kr
  Pris 20 st eller fler 56 kr