Barn- & ungdomsidrott

 • Så blir du världens bästa idrottsförälder

  Du spelar en ovärderlig roll i att hjälpa ditt barn att få en positiv upplevelse av sin idrott som dessutom hjälper henne eller honom att utveckla fysiska, psykiska och sociala kvaliteter att ha nytta av under hela livet. Den här boken hjälper dig att bli Världens bästa idrottsförälder som fokuserar på sitt barns utveckling genom att vara stödjande och hela tiden se till helheten.

  Pris 89 kr
  Pris 20 st eller fler 71 kr
  Medlemspris 71 kr
 • Svensk idrott - världens bästa

  Syftet med filmen Svensk idrott - världens bästa är att skapa meningsfulla samtal om idrottsföreningar och barn- och ungdomsverksamhet runt om i Sverige. Innehållet bygger på svensk idrotts gemensamma värdegrund som antogs 2009; Glädje & gemenskap, Allas rätt att vara med, Demokrati & delaktighet samt Rent spel.

  Pris 99 kr
  Pris 20 st eller fler 79 kr
  Medlemspris 79 kr
 • Talang till topp

  Nyttiga tips, inspiration och vägledning för alla oss ryttare som vill utvecklas på hästryggen – oavsett om du satsar på en tävlingskarriär, eller rider på ridskola.

  Pris 49 kr
  Pris 20 st eller fler 39 kr
 • Lek med tanken

  Materialet är anpassat för barn och ungdomar mellan 6 och 18 år och kan användas för att träna barn och ungdomar i att uppleva en mer glädjerik idrott. Det består av tre delar, ett LÄS- material, ett LYSSNA-material och ett LÄR-material

  Pris 299 kr
  Pris 20 st eller fler 239 kr
  Medlemspris 239 kr
 • Samarbetsövningar

  Här hittar du roliga och givande samarbetsövningar som alla hjälper till att få till den där ”goa” gruppkänslan.

  Pris 169 kr
  Pris 20 st eller fler 135 kr
  Medlemspris 135 kr