Anatomi

 • Anatomi för idrotten

  Anatomi är ett medicinskt ämne som ofta betraktas som tråkigt och lite konservativt. Men de senaste 10–15 åren har det skett en utveckling där anatomin har börjat integreras alltmer i andra ämnesområden. Boken Anatomi för idrotten är ett sådant exempel.

  Pris 410 kr
  Pris 20 st eller fler 328 kr
  Medlemspris 359 kr
 • Biomekanik

  Ämnet biomekanik kan många gånger upplevas som komplicerat, men den här boken för det svåra enkelt. Boken har en pedagogisk layout och innehåller många informativa illustrationer och exempel. Den ger dig grunderna i biomekanik

  Pris 185 kr
  Pris 20 st eller fler 148 kr
  Medlemspris 159 kr
 • Anatomi med rörelselära och styrketräning

  Med hjälp av denna bok kan den som är intresserad av kroppens rörelseförmåga, oavsett förkunskap, studera och praktiskt tillämpa ämnet biomekanik. Förståelse för biomekanik är en förutsättning för såväl ledare som aktiva att kunna välja övningar som ökar prestationsförmågan och minskar skaderiskerna.

  Pris 299 kr
 • Muskler

  Muskler – anatomi och funktion är en bok som belyser människans större muskelgrupper med fokusering på deras ursprung, fäste och funktion. Den har en pedagogisk layout, innehåller informativa illustrationer och texter på både svenska och latin för att underlätta för dig som ska lära in musklernas anatomi och funktion.

  Pris 185 kr
  Pris 20 st eller fler 148 kr
  Medlemspris 159 kr